Mijn team

Tijdens deze opdracht werkte ik samen met Heleen, Imke en Bodhi. Dit was ook de eerste keer dat ik met hun heb gewerkt, het was daarom ook wennen. We wisten van elkaar ook niet echt onze kwaliteiten. Het begin van deze periode was dit soms nog lastig maar het ging steeds beter gedurende de periode. 

Product en opdrachtgever

Voor dit project gaan we een busstation in Diemen opnieuw inrichten om het aangenamer te maken voor reizigers. Er reizen nog steeds te weinig mensen met het OV, en dan is de bus nog het minst populair. Dit moet er dus voor zorgen dat er meer mensen met de bus gaan. We werken in opdracht van Cederick Ingen-housz die zelf bij architectenbureau “Paul de Ruiter Architects”.

Proces

tijdens deze periode hebben we als team vooral op school gewerkt. De planning was zeker in het begin heel goed. Doordat we dus in het begin goed aan de planning hielden, konden we voor het plan van aanpak en voor het vooronderzoek feedback vragen wat ons erg hielp. Langzamerhand werd de planning rommeliger dit doordat we veel toetsen hadden en een toetsweek waardoor het lastiger werd om aan de planning te houden. Uiteindelijk is het toch gelukt om het project te kunnen afronden.