Mijn team

Deze periode heb ik samen met Nico, Emanuel en Niels gewerkt. We moesten een sport vinden met een opdrachtgever. Als opdrachtgever hebben wij Nuba Zijnen gekozen, hij is ook onze gymdocent. Wij hebben toen besproken welke sport we wilden kiezen. Uiteindelijk is het hardlopen geworden en in het specifiek de piepjestest. Het project is vooral een onderzoek project.

Product en Proces

Nadat wij de opdrachtgever en de sport hadden gingen wij samen in gesprek met de oprachtgever. Dit gesprek ging over welke problemen voorkomen bij de piejestest. Nadat wij de vraagstelling hadden gevonden, zijn wij gaan kijken welke manieren er zijn om onze vraagstelling te beantwoorden. Onze vraagstelling was ''wat voor invloed heeft muziek op de behaalde resultaten van de piepjestest''. Nadat wij een op meerdere ideeën zijn gekomen, moesten wij gaan beslissen. Uiteindelijk gingen we muziek gebruiken om te kijken naar het rimte van personen. We zien vaak dat mensen te vaak en te vroeg aan de overkant zijn terwijl de piep nog een paar seconde duurt.

 

 

We zijn toen nummers gaan monteren. Ik deed vooral het monteren, Nico hielp mij mee en Emanuel en Niels gingen opzoek naar juiste nummers voor het idee. Omdat de opdracht van korte duur was, zijn wij de nulmeting gemaakt voordat het product af was. Zo moesten wij nog één keer testen en doordat het product optijd af is konden wij ook optijd gaan testen voor onze eindresultaten. Nadat wij de behaalde resultaten hadden konden wij het verslag schrijven en de presentatie maken. Voor deze twee stappen hadden wij ongeveer twee weken. Dit kwam dus goed uit. Niels deed vooral het werken aan de presentatie. De andere aan het verslag. We hebben toen de laatste puntjes op de ''ie'' gezet. De presentatie ging erg goed en ik ben ook tevreden met het resultaat van deze periode.

Maak jouw eigen website met JouwWeb