Mijn team

In het eerste project van de bovenbouw heb ik een team gevormd met Nico, Sem en Pavle. We hebben een groepje gevormd door middel van onze kwaliteiten. Naast onze verschillende kwaliteiten hebben we ook gekeken waar onze interesses. Die lagen juist weer heel erg dicht bij elkaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit het groepje van mij werd in de eerste periode. 

Product en Opdrachtgever

Toen we naar een opdrachtgever zochten zijn we via via bij Maike van Stiphout uitgekomen. Zij had als opdracht voor ons ''Geef drie argumenten waarom standaard glas niet goed is voorbij de bouw''. Nadat we al ons onderzoek hadden gedaan over vogels, ramen en de huid van de mens zijn we onze drie argumenten gaan formuleren. Na dit allemaal gedaan te hebben gedaan hadden we een document met drie argumenten waarom glas slecht is in de bouw. Dit hebben we vervolgens gepresenteerd aan Maike en ze was er erg tevreden mee. 

Proces

Zeker tijdens corona gaat heel veel online. Dit hebben wij ook vaak genoeg meegemaakt bij deze opdracht. Zoals bij het communiceren onderling als het communiceren met de opdrachtgever. Onderling waren we vaak aan het bellen met elkaar om aan de opdracht te werken. Omdat het niet gegarandeerd was dat we elkaar zagen was het dus ook belangrijk dat de we de taken onderling verdeelde. Zo gingen we de belangrijke delen in de opdracht splitsen zodat iedereen zijn eigen onderzoekje had in het totale onderzoek. Naast het onderzoeken deed Sem ook het communiceren. Zowel onderling als met Milly en de opdrachtgever. Door zo te werken zijn wij tot het Product gekomen.